Home Loopt u het Pieterpad? Reserveer direct Gastenboek Nieuwsbrief aanmelden Arrangementen Contact Vergaderen in informele sfeer Slapen Feestje Eten

Auberge Graaf Hendrik

Arrangementen

Graaf Hendrik arrangementen

Deze bestaan uit twee, drie of vier nachten met ontbijt, lunchpakket en een 3 gangen keuzemenu. En natuurlijk is een verlengingsnacht tegen gereduceerd tarief mogelijk. Want er is genoeg te doen in de omgeving. Wilt u genieten van de natuur, of van cultuur, een markt of van sport en welness. Het is hier allemaal te vinden in de directe omgeving.

 

Pieterpad arrangementen

Voor de wandelaars van het Pieterpad hebben wij een keuzemogelijkheid gemaakt uit drie verschillende arrangementen. Eenmaal met alleen ontbijt, eenmaal met ontbijt en dagschotel en eenmaal met ontbijt, lunchpakket en een drie-gangen keuzemenu, waarbij ook de vegetariers niet vergeten worden. 
 

Fietsen in het Montferland arrangementen

Het Montferland is een heuvelachtig bosgebied, afgewisseld met weidevelden. De Montferlandroute, voert u langs vele mooie plekjes en de wijnroute langs de Montferlandse wijngaarden, waar u het produkt van deze mooie streek kunt proeven. 
  

De Montferlandse Toppen wandelroute arrangementen

In samenwerking met Natuurmonumenten heeft de Montferlandse vakantiekrant deze prachtige wandelroute ontwikkelt. De 18 toppen en 8 knooppunten zijn aangegeven op de kaart, die u bij dit arrangement gratis ontvangt.
 

 

Achterhoekse wandelvierdaagse arrangementen

Speciaal voor de wandelaars van de Achterhoekse wandel4daagse (in de week van Hemlvaartdag) hebben we een 4- of 5-daags arrangement, met ontbijt, lunchpakket en 's avonds een 3 gangen keuze menu voor een zeer redelijke prijs.

 

 

Met de motor of de auto door het Montferland arrangement

De Achterhoek is een prachtige streek, maar ook net over de grens in Nordrhein Westfalen (op slechts 5 km afstand) kunt u naar hartelust rondtoeren in een prachtig landschap. Parkeren is gratis en voor de motoren hebben we een gedeeltelijk overdekte afgesloten binnenplaats, waar uw trots veilig staat. U kunt ook een electrische scooter reserveren. 

 

 

 

 

 

 

Auberge Graaf Hendrik
Graaf Hendrikstraat 2
7047 AE Braamt
Telefoon: 0314-650787
Email: info@graaf-hendrik.nl

Routebeschrijving
Informatie aanvragen:
Uw naam

Uw emailadres

Uw telefoonnummer


2014 recommended