Home Loopt u het Pieterpad? Reserveer direct Gastenboek Nieuwsbrief aanmelden Arrangementen Contact Vergaderen in informele sfeer Slapen Feestje Eten

Auberge Graaf Hendrik

Wat vonden uw voorgangers...

Hieronder ziet u de reacties van onze gasten.

 

Bent u bij ons te gast geweest en wilt u uw ervaring delen dan vragen wij u graag een reactie in ons gastenboek te plaatsen.

asda services - neatherland - 12-11-2018
GOEDE DAG EN WELKOM BIJ ASDA FINANCE LTD
Heeft u 100% financiën nodig? Ik kan uw financiële behoeften oplossen met een probleem met de lagere rug, met een rentetarief van 3%. Wat uw omstandigheden ook zijn, zelfstandigen, gepensioneerden, hebben een slechte kredietwaardigheid, we kunnen u helpen. flexibele terugbetaling.

Neem contact met ons op:
asdaservices24@gmail.com
  whatsapp +17042750147
https://asdaservices24.wixsite.com/asdaservices-1

Vriendelijke groeten.
Mijnheer Abel Ericksson
Finance offcer 1
233 Victoria St DARLINGHURST NSW 2010
Barbara - Rotterdam - 11-11-2018
Zeer onbeschoft.
In de avond gebeld om te reserveren.
Aangegeven dat we pas s nachts zouden arriveren, dat was geen probleem. Bij aankomst konden wij het niet vinden en belden naar auberge graaf Hendrik. Er werd ons gezegd dat het te laat was en wij niet meer welkom waren. Daarna werd de verbinding verbroken. Henk was bij het reserveren erg vriendelijk. Mary later erg klantonvriendelijkheid.
Jammer, het zag er gezellig uit. Doe Wat met deze comment.
Door gereden naar Duiven en onderweg gebeld met van der Valk Duiven. Daar waren wij welkom! Zelfs midden in de nacht.


10 minuten verder rijden naar gastvrij, vriendelijk ontvangen worden bij van der Valk is aan te raden.
Kloppenburg - Almere - 28-10-2018
Totaal niet zoals beloofd!!

Op de site en de voucher stond o.a: " ... Dit gastvrije hotel biedt een gezellige thuishaven tijdens uw verblijf in de prachtige Achterhoek. Trek er met de fiets op uit door uitgestrekte bossen en glooiende velden en laat u 's avonds culinair verrassen in het sfeervolle restaurant....".

Leek ons dus perfect voor een overnachting na een dag fietsen. Echter niets bleek minder waar!

Toen we om 15:00 aankwamen, koud en moe van het fietsen, werd ons verteld dat het restaurant al ruim een jaar dicht was. Er werd alleen nog gekookt voor mensen die een arrangement hadden geboekt, en dat hadden wij niet, dus ..... We kregen te verstaan dat we maar ergens anders moesten gaan eten, en nee er was ook geen bar, dus ook voor een drankje moesten we maar ergens anders naar toe.

In heel Braamt zat nog 1 ander cafe - restaurant en dat ging pas om 17:00 open. De gedachte om de rest van de middag en ook de avond door te moeten brengen op de toch wel mistroostige hotelkamer trok ons niet echt aan. Dat en het " warme" welkom heeft ons doen besluiten om onze spullen maar weer in de auto te laden en naar huis te rijden.

Wat je op de site van hotelkamerveiling ziet is absoluut niet wat er is, en ook niet wat je krijgt. De ontvangst was bijzonder onvriendelijk, alsof het ons werd aangerekend dat we geen arrangement hadden geboekt. Vermijdt deze auberge!
Marg - Harlingen - 23-09-2018
Naar aanleiding van alle positieve reacties een kamer geboekt. De ontvangst was hartelijk. Maar onze kamer liet echter heel wat te wensen over. Zo vielen de gordijnen bijna van de rails af, terwijl het behang op enkele losliet.
Maar het allerslechtst vonden wij het bed. Het was een tweepersoonsbed dat opgemaakt was met een een persoonslaken. Het matras was erg oud en zakte door. Het leek wel een waterbed. Als de een zich omdraaide, deinde de ander nog een poosje mee. Kortom, na twee uurtjes wakker van pijn in de rug en nauwelijks meer geslapen. Het betrof de kamer "Huis Bergh".
Wel genoten van het goede ontbijt, maar nu snel naar huis om te slapen.
Krieken - steensel - 22-04-2018
4x pieterpadarrangement was hartstikke goed. Prijs/kwaliteit verhouding 9.
Auberge Graaf Hendrik
Graaf Hendrikstraat 2
7047 AE Braamt
Telefoon: 0314-650787
Email: info@graaf-hendrik.nl

Routebeschrijving
Informatie aanvragen:
Uw naam

Uw emailadres

Uw telefoonnummer


2014 recommended